Privatflyg i världen

Uncategorized

Written by:

Varje år flyger massvis med människor, till olika delar av världen, både för att åka på semester och på arbetsresor. De flesta flyger reguljärt med etablerade flygbolag, så som Norwegian och SAS, men nu har även privatflygen börjar bli mer vanliga. 2017 beställdes hela 15 privatplan till Sverige och dessa ska användas som leasingplan. De är till för att olika företag ska kunna leasa ett privatflyg istället för att köpa sina egna.

 

Men det är inte bara företag som flyger privat. Följer man vissa profiler inom sociala medier så kan man se hur de mer ofta har sina egna flyg. Isabella Löwengrip flyger till exempel privat från (VIP-avdelningen= https://www.swedavia.se/arlanda/vip-service/#gref) på Arlanda, och även PR-profilen Daniel Redgert har setts göra samma. Det krävs helt klar en hel del pengar för att utnyttja den tjänsten, och alla har så klart inte råd. Vill man verkligen lyxa till det och utnyttja tjänsten så kan man så klart låna pengar till äventyret, och Freedomfinance kan vara ett bra ställe att börja på! Där kan du ansöka om privatlån till vad du själv vill.

 

Det kan ju vara en härlig grej att ordna till ett speciellt tillfälle, kanske om man ska på smekmånad eller fira någonting med företaget. I själva VIPen på Arlanda ingår en egen koordinator som ordnar det praktiska på flygplatsen, till exempel så tar koordinatorn hand om passformaliteter och även tullformaliteter. Under tiden kan du själva lyxa med dryck och mat i i VIP-rummet! Du slipper också hämta bagaget själv, vilket många tycker är en tråkig del av resan. För de som reser väldigt mycket privat så kan man skaffa ett årskort.

lookout