3 måsten för en skön flygresa

Uncategorized

Written by:

Om du ska göra en längre flygresa vill du resa så bekvämt som möjligt. Men även på kortare sträckor är det skönt att kunna njuta av resan. Införskaffa prylarna som gör din nästa semester härlig redan från flygplatsen.

Resfeber

Nu är det många svenskar som har resfeber. Vi har längtat efter att få resa under coronapandemin. Hela tiden ändras reglerna, men det betyder inte att du inte kan planera för din nästa semester. Införskaffa bra prylar både till själva resmålet och flygresan. Så att du är helt förberedd för en charterresa, weekend i Paris eller en jorden runt-tur. Många gånger är det just de små detaljerna som gör den stora skillnaden.

1# AirPods eller trådlösa hörlurar

Om du inte redan har AirPods eller om dina AirPods börjar bli gamla, så är det smart att köpa ett par nya AirPods för både vardag och semester. Om du inte använder iPhone utan Android kan du köpa passande trådlösa hörlurar till din mobil. Det är så mycket skönare att använda trådlösa hörlurar än att ha en sladd som stör, både på resan och i vardagslivet. När du sitter på flyget är det mycket roligare att se en film, lyssna på en ljudbok eller musik med trådlösa hörlurar. Det är både praktiskt och snyggt. Gå in på Teknikdelar där du hittar AirPods och andra mobiltillbehör till marknadens bästa pris – de har alltid nedsatta priser och bra rabatter. Varför inte investera i en powerbank, AirPods, nytt mobilskal och en laddare inför resan?

2# Sjal eller halsduk

Det är smart att alltid ta med en sjal när du reser. En tunn enfärgad sjal eller halsduk kan du både vira runt halsen, använda som extrafilt och är även skön att sitta på när du kommer fram till resmålet. På flyget får du ofta en filt, men om du också ska åka tåg och buss på din resa är det skönt att ha en ressjal eller halsduk med dig.

3# Kabinväska

Om du inte redan har en kabinväska är det riktigt förnuftigt att köpa en sådan som du alltid får ta med på flyget. När du ska köpa kabinväska kan det vara smart att tänka på att vissa flyg, som lågprisflyg, kan ha hårdare krav på hur stor väskan får vara. Kommer du resa mycket med lågprisflyg kan det alltså vara klokt att satsa på en lite mindre modell. I annat fall kan du köpa en normalstor kabinväska, så får du plats med så mycket som möjligt. Med sköna AirPods, sjal och en bra kabinväska blir dina flygresor båda bekväma och smidiga.

lookout